duminică, 12 septembrie 2010

Reparatii masini de spalat

Reparam masini de spalat la domiciliul clientului.
Zona de acoperire Bucuresti si Ilfov.

  Programari la: 
0736454139
0768598263


Servicii rapide si de calitate !

 
Din anul 2002 obiectul de activitate al firmei noastre este service-ul pentru masini de spalat automate. Reparatii cu personal calificat pentru masini de spalat automate: Whirlpool, Indesit, Beko, Arctic, Gorenje, Daewoo, Bosch, Siemens, Ariston, Zanussi, Electrolux, Maxwell, Samsung, LG, Candy, Westwood, etc. Reparam masini de spalat automate, indiferent de model !
Folosim piese de schimb de origine si oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

Raspundem garantat la comenzi in  aceesi zi, in functie de disponibilitatea dvs.


Deplasarea si Constatarea GRATUITE


Firma noastra are ca obiect de activitate principal, repararea aparatelor electronice de uz casnic. Suntem o echipa de tineri calificati care a urmat cursuri de instruire in Romania si Italia (MERLONI - INDESIT).


Ne mandrim cu o experienta semnificativa in domeniu, avand anterior raspunderi similare in cadrul service national indesit .

In baza instruirilor, documentatiei disponibile si experientei acumulate s-au elaborat si implementat proceduri care s-au dovedit eficace si au avut ca rezultat un real suport pentru clienti, cu impact semnificativ asupra comenzilor.

Din toata gama de electrocasnice ne-am axat momentan pe repararea masinilor de spalat. Masinile de spalat rufe, reprezinta domeniul principal de activitate al firmei noastre. Ne-am axat pe un singur segment din categoria electrocasnicelor din dorinta de a acumula cat mai multa experienta si astfel sa putem asigura un service de cea mai buna calitate.

» Executam reparatii la toate marcile de masini de spalat.
» Interventii: • mecanica • electrica • electronica.
» Folosim numai piese de schimb noi si originale.
» Oferim garantie atat la lucrarea (reparatia) efectuata cat si la piesele inlocuite.
» Asiguram service masini de spalat la domiciliul clientului.
» Suntem rapizi, profesionisti si accesibili. Sunati-ne si va veti convinge.

=============================================================

Asiguram service pentru urmatoarele marci: reparatii masini de spalat Whirlpool reparatii masini de spalat Indesit reparatii masini de spalat Ariston reparatii masini de spalat Ardo reparatii masini de spalat Arctic reparatii masini de spalat AEG reparatii masini de spalat Amica reparatii masini de spalat Alaska reparatii masini de spalat Altus reparatii masini de spalat Beko reparatii masini de spalat Basic reparatii masini de spalat Bosch reparatii masini de spalat Candy reparatii masini de spalat Campomatic reparatii masini de spalat Daewoo reparatii masini de spalat Electrolux reparatii masini de spalat Euroline reparatii masini de spalat Electra reparatii masini de spalat Fagor reparatii masini de spalat Fourlis reparatii masini de spalat Gorenje reparatii masini de spalat Gala reparatii masini de spalat Haier reparatii masini de spalat Hansa reparatii masini de spalat Hoover reparatii masini de spalat Hyundai reparatii masini de spalat IAR reparatii masini de spalat Ignis reparatii masini de spalat Iberna reparatii masini de spalat LG reparatii masini de spalat Maxwell reparatii masini de spalat Meister reparatii masini de spalat Nei reparatii masini de spalat Ocean reparatii masini de spalat Platinium reparatii masini de spalat Polar reparatii masini de spalat Philco reparatii masini de spalat Samsung reparatii masini de spalat Siemens reparatii masini de spalat Siltal reparatii masini de spalat Technolux reparatii masini de spalat Techwood reparatii masini de spalat Westwood reparatii masini de spalat Zanussi reparatii masini de spalat Zerowat